SBM gasverwarmer

SBM gasstralers zijn een vertrouwd gezicht op vele terrassen. Een SBM gasstraler is robuust gebouwd, volledig van rvs en zeer compleet. Zaken zoals automatische ontsteking, thermokoppel vlambewaking, automatische herstart en de hoog – laagregeling zijn standaard aan boord.

Dit model is in diverse vermogens leverbaar van 3.3 tot 6.75 kW. Liever een gasheater in een kleurtje, ook dat is mogelijk.

Terrasverwarmer Gas. 

Een terrasverwarmer gas vind u hier in diverse uitvoeringen van de beste merken. Belangrijk vinden wij dat een gas terrasverwarmer veilig in gebruik moet zijn, betrouwbaar en natuurlijk ook zuinig in gebruik. Waar elektrische terrasverwarming beperkt is door de beschikbare stroomcapaciteit bied de gasstraler onbeperkte verwarmingscapaciteit. Ook het bedieningsgemak is zeer uitgebreid, van een eenvoudige aansteker tot en met draadloze afstandsbediening.

Terrasverwarmer op aardgas en propaangas.

De aangeboden terrasheater gas is leverbaar voor gebruik met propaangas G31 en ook aardgas G20 gekeurd voor België. Tevens kunt u de benodigde montage en aansluitmaterialen mee bestellen. U kunt dit eenvoudig bij uw bestelling aangeven. Een gasheater is overal vrij te plaatsen. Rekening moet gehouden worden met een vrije afstand van c.a. 60 cm tussen bovenkant heater en plafond. Minder kan ook maar dan uitsluitend door gebruik te maken van de diverse beschikbare hitteschilden. Deze worden tevens gebruikt wanneer het toestel onoverdekt geplaatst word om het toestel tegen de weersinvloeden te beschermen.